Tekintse meg termékválasztékunkat!

Szalagfüggönyök tisztítása

Minden háztartás, minden cég törekszik, arra hogy környezete tiszta, rendezett és higiénikus legyen. A tisztasághoz a függönyök is hozzá tartoznak.

A szalagfüggönyök tisztítása ma már egy könnyen megoldható feladat!

Előre egyeztetett időpontban a függönyöket szakszerűen leszereljük, telephelyünkre szállítjuk, ahol a lamellákat szálanként átengedjük a tisztító fürdőkön. Ez a tisztítási módszer a függöny eredeti színét és állagát is megtartja. A szalagfüggönyöket mennyiségtől függően egy – két munkanapon belül a megrendelőnek teljesen száraz állapotban visszaszállítjuk, és felszereljük. Más takarítócégekkel szemben előnyünk, hogy a szalagfüggöny javítását, felújítását, pótlását is el tudjuk végezni a tisztítás keretein belül. A tisztításkor felmerülő hibás alkatrészeket pótoljuk, vagy megjavítjuk.

A szalagfüggönyök tisztítása évenként legalább egyszer ajánlott.

Tisztítási információk

Tisztítás szolgáltatásába beletartozik (az árak tartalmazzák):

- Felmérés
- Leszerelés
- Elszállítás
- Tisztítás
- Szárítás
- Visszaszállítás
- Visszaszerelés
- Felmerülő kisebb javítások

Nagyobb mennyiségű illetve tartós megrendelés esetén vállaljuk a rendszeres karbantartást, évenkénti tisztítást és a folyamatosan felmerülő szervizt is.

Amennyiben több városban több irodával-fiókkal rendelkeznek természetesen lehetőség, van havi fix díj ellenében folyamatos szolgáltatás megrendelésére is, amely magába foglalja a napi egy iroda - fiók, illetve épület tisztítását a kiegészülő szervizigényekkel.

Készüljön a nyárra velünk!

Lassan újra beköszönt a jó idő, és vele együtt nő majd napfényes órák száma is. Ez azt jelenti, hogy a hőmérséklet is emelkedik majd, lekerülnek a kabátok és újra lehet élvezni a nap simogató melegét. Azonban a fény és a meleg nem mindig kellemes számunkra, főleg, ha már zavaróan sok.

Komfortérzetünk megteremtéséhez elengedhetetlenek a minőségi beltéri és kültéri árnyékolók, melyek segítségével képesek vagyunk szabályozni a helyiségek hőmérsékletét és világosságát, igényeinknek megfelelően. Ez különösen fontos tavasszal, de még inkább nyáron.

Készüljön velünk a napfényes órákra, és szerezze be már most, idejében az ehhez szükséges árnyékolókat!

Még sosem volt napvitorlája vagy nem próbálta a naphálót? Itt az ideje modernizálnia és felújítania nyílászáróit! Roletták, reluxák, szalagfüggönyök és további árnyékolók széles választéka teszi lehetővé, hogy Ön stílusának és lehetőségeinek megfelelő árnyékolókkal készüljön a nyárra! További tájékoztatásért keressen minket bizalommal!