Szúnyoghálók

Bizonyára Ön sem szereti, ha a lakásába szúnyogok, pókok és egyéb rovarok jutnak be, valamint ha a szél faleveleket, pihéket hord be. Az általunk forgalmazott szúnyoghálók gondoskodnak ezen kellemetlenségek megszüntetéséről. Szúnyoghálóink résmentesen kerülnek fel ablakaira, ajtóira, így teljesen megakadályozzák a bogarak bejutását lakásába és mindezt úgy, hogy könnyen kezelhetőek és esztétikus megjelenésűek.

Választható típusok:

 • Lehúzható rolós szúnyogháló
 • Oldalhúzós szúnyogháló
 • Oldalhúzós megállítható szúnyogháló
 • Oldalhúzós pliszés szúnyogháló
 • Nyíló zsanéros szúnyogháló

Az Ön kívánsága szerint a szúnyogháló készülhet fix alumínium vagy műanyag kerettel.Ne hagyja, hogy az apró, repülő betolakodókból tovább zavarják nyugalmát, válasszon Alba Lamella szúnyoghálót!

Aszúnyoghálós ajtó és ablak remek munkát végez, ha a rovarok távoltartásáról van szó. Kínálatunkban kétféle biztonságos anyaggal találkozhat, kedvező áron:

Pliszés szúnyogháló: Könnyen kezelhető, harmonikaszerű szúnyogháló. Kevlár szálakkal átszőtt speciális anyag, ami által erős és tartós végeredményt kapunk. A pliszéháló gond nélkül alkalmazható nagyobb felületek lefedésére is. A tolóajtós megoldás egyszerű és csendes záródást biztosít. A vele készült szúnyoghálós ajtó elegáns megjelenést kölcsönöz sötét színével, ettől függetlenül optimális átlátást és fényáteresztést biztosít. Alkalmazható teraszajtókra, télikertekhez, hátsó kijáratokhoz, stb.

Üvegszálas szúnyogháló: Manapság a legelterjedtebb eszköz a rovarok távol tartására. Antracit szürke színével szinte teljesen beleolvad a környezetébe, így ötvözve az időtálló alapanyagot a praktikus használhatósággal. Az üvegszál által a szúnyoghálós ajtó és ablak megóvja a nagyobb szennyeződések, rovarok és más élőlények lakásba, házba jutásától. Kiváló erkélyre, teraszra, bármilyen ablakra, zsanéros kerettel bejárati ajtókhoz, stb.

Ha a vegyszeres rovarriasztóktól Ön is távol maradna, válasszon kínálatunkból!Szúnyogháló a nyugodt mindennapokért

szúnyogháló A jó idő beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik a rovarok elleni védekezés. Ilyenkor ugyanis sokkal többet szellőztetünk, gyakrabban előfordul, hogy nyitva marad az ajtó vagy az ablak. Ennek negatív hatása, hogy a különféle rovarok könnyedén bejuthatnak otthonunkba, sok bosszúságot okozva a lakóknak.

Válassza inkább a szúnyoghálókat és megszabadulhat a kellemetlen rovaroktól!Milyen állatokkal találkozhat otthonában?

Az egyik leggyakoribb „ellenség” a légy. Nem csak azért nem szeretjük őket, mert roppant bosszantó tud lenni, ha a fülünkbe duruzsolnak, de a tífusz és a vérhas terjesztőjeként tartják számon őket. Előnyös, ha ügyelünk arra, hogy ne felejtsük elől csomagolás nélküli ételmaradékot, illetve szerencsés lehet egy szúnyogháló felszerelése is, mely képes távol tartani a legyeket.

A másik kártevő rovar a lakásban a szúnyog. Ezzel a csoporttal a legnagyobb gond, hogy viszkető csípéseket produkálnak, melyek ugyan néhány napon belül eltűnnek, de addig számos kellemetlen percet kell átélnünk.

Védje otthonát szúnyoghálóval! Keresse az Alba Lamella Kft.-t!Milyen a tökéletes szúnyogháló?

szúnyogháló Nem szereti a szúnyogokat a lakásában? Ideális szúnyoghálót szeretne, azonban nem tudja, hogy melyik a legjobb?

Mindenképp érdemes már előre gondolni a szúnyogháló beszerzésére, hiszen a nem kívánatos rovarok nagyon hamar el tudják lepni az otthonokat. Ajánlott a szúnyogháló felszerelése előtt körülnézni, hogy pontosan milyen szúnyoghálók vannak, hiszen így lehet a legjobb típust kiválasztani.

Szúnyogháló típusok:

 • Tépőzáras: A tépőzáras szúnyoghálót öntapadós tépőzárral lehet az ablakra rögzíteni, ezzel azonban előfordulhat egy-két kisebb probléma, hiszen nem olyan stabil, akár az első erősebb szél is elmozdíthatja a helyéről.
 • Fix keretes: A fix keretes szúnyoghálónak kétféle anyaga lehet, alumínium vagy műanyag. Ez stabilabb megoldást jelent az előzőnél.
 • Tolóajtós: Ez a típusú szúnyogháló nyújtja a legstabilabb megoldást. Ez sima alumínium kerettel rendelkezik, és elsősorban tolóajtókra, teraszajtókra ajánlják.

Válassza otthonába az Önnek legjobban megfelelő szúnyoghálót! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba!A szúnyoghálós ajtók

szúnyoghálós ajtó A szúnyogok és más rovarok kellemetlen jelenléte mindenki számára ismert, hiszen főleg a meleg hónapokban gyakran találkozunk velük akár otthonunkban is, amely ellen mindenki az általa hatásosnak vélt módon igyekszik védekezni. A szúnyogcsípések, az égő, viszkető bőrfelületek megkeseríthetik mindennapjainkat, valamint gyakran halljuk, hogy különböző betegségek kialakulásához is gyakran vezethetnek ezek, amely a fiatalabb korosztályokra jelent kiemelt veszélyt, ezért elengedhetetlen, hogy hatékony módszert alkalmazzunk a szúnyogok távoltartására.

A szúnyoghálós ajtók számos variációban állnak a tulajdonosok rendelkezésére és előnyeiknek köszönhetően széles körben közkedvelt lehetőségek:

 • Különböző kivitelezések: nyílóajtós, tolóajtós, stb. megoldás, amelyek esetében a háziállat bejáró is kialakítható.
 • Megjelenés: manapság a megnövekedett esztétikai igényeknek megfelelően számos szín variációban elérhetőek.
 • Könnyedén felszerelhető és tisztítható megoldás.

Minőségi és dekoratív szúnyoghálós ajtókért tekintse meg weboldalunk gazdag termékkínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Szúnyogháló a kisbaba egészségéért

szúnyogháló A kisbabák egészsége, főleg egy éves koruk előtt, még igen érzékeny. Figyelni kell arra, hogy ne kapjanak el fertőzéseket, hiszen immunrendszerük még nem edződött meg és nem elég ellenálló olyan hétköznapi dolgokkal szemben sem, mint egy felnőtt emberé.

A baktériumokat, kórokozókat nem csak a homokozóban szedhetik össze a gyerekek, de háziállatoktól, vagy akár rovaroktól is. A legyek, szúnyogok és egyéb szárnyas rovarok egyik helyről a másikra hordozzák a bacilusokat, így a gyermekre rászálló rovar szintén potenciális veszélyforrás.

Nem kell eltűrnie, hogy gyermekét bemocskolják a legyek, szúnyogok, a megoldás pedig nagyon egyszerű: szereltessen fel szúnyoghálót! Forduljon hozzánk és mi méretre vágott szúnyoghálót biztosítunk ajtóra és ablakra egyaránt. Keresse minőségi termékeinket és zárja ki a rovarokat a lakásából!

A szúnyoghálók segítségével a legtikkasztóbb napokon sem kell bezárkóznia és kisgyermeke biztonságban szunyókálhat a szúnyogmentes friss levegőn! Ne habozzon, rendeljen most!Hogyan válasszunk jó szúnyoghálót?

szúnyogháló Mindenki ismeri a szúnyoghálót és annak hatékonyságát, melynek segítségével kivédhetőek a szúnyogok, legyek és egyéb rovarok által okozott kellemetlenségek. Azzal viszont kevesen vannak tisztában, mire tanácsos odafigyelni a jó szúnyogháló kiválasztásánál, amely gazdaságos, nem okoz sem bosszúságot, sem pedig plusz költségeket, de egyben tökéletes védelmet biztosít.

Nézzük milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani a vásárlás előtt!

 • Nem mindegy, milyen háló való az ablakhoz és milyen az ajtóhoz
 • Jó tisztában lenni azzal, hogy milyen szúnyogháló keretre van szükség
 • Az anyag minősége legyen megfelelő
 • Tisztázzuk, milyen méretre van szükség az ajtó vagy ablak lefedéséhez

Nálunk minden kérdésére megtalálja a választ, hiszen széles választékkal és felkészült szakemberekkel várjuk Önt, hogy segítségünkkel megtalálja az elképzeléseihez és otthonához ideális szúnyoghálót.

Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén vagy személyesen üzletünkben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!Szúnyogháló típusok

szúnyogháló A legtöbb ember szeret hosszú távra tervezni és vásárolni is, így egy-egy fontosabb kellék beszerzése előtt mindig érdemes alaposan utánajárnunk a lehetőségeknek. A szúnyoghálóval sincs ez másképp, annyi féle típusa létezik, hogy előtte mindenképp ajánlatos megtudnunk, melyik szúnyogháló típus hogyan és hol használható fel.

Néhány szúnyogháló típus:

 • Rögzített szúnyogháló: Műanyag vagy alumínium keretre szerelhető, kizárólag kívülről. Akár redőnyre is felszerelhetjük.
 • Mobil szúnyogháló: Ablakra, ajtóra és redőnyre is gond nélkül felszerelhető, függőlegesen vagy vízszintesen mozgatható.
 • Zsanéros szúnyogháló: Csak ajtóra szerelhető, nagy helyigénye van, mégis praktikus darab.
 • Tolóajtós szúnyogháló: Nagyméretű ajtókhoz ajánlott, fix keretben mozgatható szúnyogháló.
 • Pliszé szúnyogháló: Ablakra, ajtóra és redőnyre is felszerelhető, könnyen kezelhető szúnyogháló. Nagyméretű nyílászárókhoz ajánlatos, függőlegesen és vízszintesen mozgatható.

Amennyiben minőségi szúnyoghálót keres, nálunk a legjobb helyen jár! Tájékozódjon weboldalunkon, vagy kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!A szúnyogháló tisztán tartása

szúnyogháló Ősszel a legtöbb háztartásban eljön egy lomtalanítás és egy nagyobb takarítás ideje is. Ebből nem maradhatnak ki a nyílászárók, velük együtt az árnyékolók és a szúnyoghálók sem. Cikkünkkel a szúnyogháló tisztán tartásában próbálunk segíteni.

Az első és legfontosabb dolog, hogy semmiképpen se használjunk éles, hegyes eszközt, mert ezekkel könnyen megsérthetjük a szúnyogháló anyagát. A por és a fennakadt rovarok eltávolítására használhatjuk a porszívót, de ne a legerősebb fokozatra állítsuk, és lehetőleg puha kefét használjunk. Ha a porszívót túl durvának érezzük, a tollseprű is kiváló eszköz erre a célra. A maradék, kisebb szennyeződések eltávolítására már puha rongyot érdemes használni, langyos, szappanos vízbe mártogatva, amivel a tokot is le tudjuk törölgetni. Ezután szintén langyos vízzel meg tudjuk tisztítani a szappantól is.

Ha szeretne szúnyoghálóval védekezni a kellemetlen rovarok ellen, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk megkeresését napellenzővel, napvitorlával és redőnnyel kapcsolatban is!Hogyan kell használni a fentről lefelé húzható szúnyoghálót?

szúnyogháló A szúnyoghálókat alapvetően két nagy csoportra oszthatjuk: fix keretes és mozgatható típusokra. A fix keretes szúnyoghálóknál a felszerelést tekintve nincs sok gond, azonban a mozgathatóaknál érdemes jó pár dologra odafigyelni.

A mozgatható szúnyoghálókon belül fentről lefelé,és oldalra húzható típusok is léteznek. Mindkét típus nagyon praktikusfelhasználást tesz lehetővé, mivel a tokba rugó húzza fel a szúnyoghálót. Azonban fontos tényező, hogy a rögzített helyzetből kiakasztott szúnyoghálóval nagyon óvatosan kell bánni, mert balesetveszélyesek is lehet, ha nem rendeltetésszerűen használják. Garanciális okoknál fogva is ügyeljen arra, hogy a rugó ereje miatt oldalra, vagy felfelé is csapódhat a szúnyogháló mozgó része, és eldeformálódás, törés is bekövetkezhet.

Ha a fentről lefelé húzható rolós szúnyoghálókat választja, figyeljen arra, hogy vízszintesen húzza le, mert a féloldalasan mozgatott szúnyogháló sérülékeny,de a sínből is kijöhet, és szintén használhatatlanná válhat.

Ha szeretne Ön is praktikus szúnyoghálókat beszerezni, tekintse át kínálatunkat, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!Az oldalra húzható szúnyogháló működése

szúnyogháló A szúnyoghálók minden háztartásban elengedhetetlen kellékek. Ha már beszerezte a terméket, rövid időn belül megtapasztalja annak működését, azonban nem árt, ha már előre tudja, mikre kell odafigyelnie.

Ha az oldalra húzható szúnyogháló mellett dönt, sokoldalú terméket kap. Ennél a típusnál külön figyelmet érdemel a mágnes csíkok egymásra tapadása, amiben a mozgó hálórész rögzítve van. Ha a két mágnes csík nem fekszik fel egymásra teljesen, akkor baleset veszélyessé válhat az által, hogy a tapadás gyengülhet, és a mozgórész kivágódhat. Ez veszélyezteti a minőséget is, hiszen rongálódást okozhat.

A rolós szúnyoghálóval bánjon óvatosan, ha nem tekeredik fel teljesen, és nem megy vissza a tokjába megfelelően, akkor próbálja meg lassan visszaengedni a lehúzást követően. Ennél a hálótípusnál is fontos, hogy vízszintesen történjen a lehúzás, mert fékező hatások gátolhatják a normális működést.

Ha a szúnyogháló működése a garanciális időn belül nem megfelelő, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot velünk!

Ha szeretne egy profi minőségű szúnyoghálót otthonába, ne habozzon, tartsa távol profi módon a szúnyogokat!szúnyoghálószúnyoghálószúnyoghálóSzúnyoghálóval az ázsiai tigrisszúnyog ellen!

szúnyog Az utóbbi években a környező országokban már megjelent az ázsiai tigrisszúnyog, várhatóan hazánkban is egyre többször lehet majd találkozni vele. Az ellene való védekezés különösen fontos, mert olyan veszélyes trópusi és szubtrópusi betegségeket terjeszt, amik azelőtt nálunk nem voltak jelen. Ilyen például a chikungunya-láz, a dengue-láz és a sárgaláz.

A tigrisszúnyog először Albániában ért európai partot, 1990-ben már Olaszországban is megjelent, azóta pedig Európa nagy részén megtalálható, köztük a szomszédos Szlovákiában, Romániában, Szerbiában és Horvátországban is. Ezért egyre fontosabbá válik, hogy ha eddig nem tettük, ablakainkat és ajtóinkat is szúnyoghálóval szereljük fel, a szabadban pedig szúnyogriasztóval védekezzünk ellenük.

Az általunk forgalmazott szúnyogháló távol tartja az ázsiai tigrisszúnyogot is, a többi egyéb kellemetlenkedővel együtt. Nálunk vásárolhat ajtóra és ablakra egyaránt szúnyoghálót, hogy teljes biztonságban érezhesse magát otthonában!Milyen esetekben elengedhetetlen a szúnyogháló?

Milyen esetekben elengedhetetlen a szúnyogháló? Azon felül, hogy alapvetően minden lakás megfelelő védelmének érdekében érdemes beruházni szúnyoghálóra, léteznek olyan esetek, amikor kifejezetten fontos, hogy felszereljük az ablakokat. Melyek ezek a helyzetek?

 • A szúnyogháló használata fontos akkor, ha kisgyermek is él a lakásban. A kisbabák érzékenyebbek lehetnek a csípésekre, ráadásul a kellemetlen viszketést is rosszabbul viselik.
 • Ha rovarcsípés allergiára hajlamos valamelyik családtag, egészsége védelmét legalább az otthonában biztosíthatjuk szúnyoghálóval.
 • Amennyiben a falak kívülről borostyánnal vagy egyéb növényekkel befutott területek, akkor fokozottá válik a lehetősége annak, hogy rovarok jelennek meg a lakásban, hiszen számukra a zöld remek lakhelyet biztosít. Azonban nem kell megválnunk szeretett növényeinktől, bőven elég, ha egy megfelelő sűrűséggel szőtt szúnyoghálót választunk!

Ne tegye ki családját és saját magát a csípéseknek, valamint a zavaró éjszakai zümmögésnek – szerezze be inkább a szúnyoghálót nálunk!A szúnyogháló a legyektől is véd!

A szúnyogháló a legyektől is véd! Unja már, hogy alig nyitja ki az ablakot, máris ott zümmög körbe a lakásban egy hatalmas légy? Nem tud úgy dolgozni, tanulni, hogy közben folyamatosan ott kering Ön körül a kártevő? Fél, hogy valamilyen fertőzést szed össze a kellemetlenkedő rovaroktól? Ne aggódjon, van megoldás! Szerezzen be Ön is szúnyoghálót!

A legyek számos betegséget terjesztenek, melyek közül talán a bél és gyomor megbetegedések a leggyakoribbak. A rovar testében, csakúgy, mint a testfelületén, rengeteg kórokozó él, melyeket, ha nem vigyázunk, bevisz a lakóterünkbe. Főleg arra kell figyelni, hogy az ételekre ne szálljon rá, hiszen így közvetlenül a táplálékkal vihetjük be a kórokozókat a szervezetünkbe.

A szúnyoghálós megoldás gondoskodik arról, hogy ne kelljen aggódnia a legyek miatt az otthonában, mindeközben pedig azért sem kell aggódnia, hogy miként tud majd szellőztetni, hiszen a szúnyogháló tökéletes levegő átjárást biztosít.

Ha Ön is szeretné beszerezni új szúnyoghálóját, hogy megszabaduljon a legyektől és a szúnyogoktól is, keressen minket ajánlatunkért bizalommal!Itt a szúnyogszezon, az álmatlan és vakarózással teli éjszakák ideje

A szúnyogháló előnyei Hazánkban egyre inkább elszaporodtak a szúnyogok, így nem csoda, hogy egyre többen döntenek a szúnyogháló felszerelése mellett.

Önt is idegesíti éjszakánként, az el nem múló vakarózás és szúnyog zümmögés? Itt az ideje egy szúnyogháló felszereltetésének, mellyel akár egész éjszaka zavartalanul aludhat, nyitott ablaknál is. Ha akár egy szúnyog is berepül hálószobájába, az egész éjszakáját elronthatja. Egyetlen szúnyog többször is megcsípheti, akár a legkellemetlenebb helyeken, és a folytonos bőr irritáció rendkívül megnehezíti a nyugodt, pihentető alvást. Azzal, hogy szúnyoghálót szereltet ablakaira, természetesen pénz is spórol, hiszen nem kell légkondicionálót, illetve ventilátort használnia az éjszakai fülledt és meleg szobában, ablakait bátran hagyhatja tárva nyitva.

Éppen ezért használja ki a szúnyogháló nyújtotta előnyöket, és szerezzen be még ma szúnyoghálót ablakaira! Szúnyoghálóval kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!Miért fontos igazán a szúnyogháló?

A szúnyogháló fontos Hazánkban egyre több a szúnyog, és sajnos saját magunk tenyésztjük őket, főleg, ha kertesházban lakunk. A szúnyogok kedvelt élőhelye lehet az emberi környezet, egy tálka vagy vödör, ahol az esővíz könnyedén megáll, a szúnyognak kiváló hely a szaporodásra, ahova petéit lerakhatja.

Hőmérséklet és időjárás függvényében a peték 7-12 nap alatt kikelhetnek, és tízesével, százasával indulnak táplálékot keresni. Egyes fajok akár öt kilómétert is repülnek áldozatot keresve, míg mások kikelésük helyén maradnak és csak pár száz méteres körzetben szívják az emberek és más emlősök vérét.

Ez rendkívül kellemetlen tud lenni, főként este, amikor pihenni szeretne az ember, így nem csoda, hogy egyre többen használják ki a ház nyílászáróin elhelyezett szúnyogháló adta előnyöket, mellyel nem csak nyugodtabban aludhat, hanem bogárzümmögés nélkül élvezheti a ház többi helyiségét, bármely napszakban!

Szúnyogháló felszerelésével kapcsolatos kérdéseivel, keressen minket bizalommal!