Faroletta termékismertető:

A méltán népszerű belső árnyékoló, a vászon roletta mellett cégünknél 2003 tavaszától már faroletta is rendelhető. A kézi működtetésnél a faroletta szerkezete megegyezhet a közismert vászon roletta gyümölcsláncos változatával, de római róló más néven raffroló kivitelű árnyékoló is használható.

Vászonroletta termékismertető:

A Vászon roletta a betekintés és a nap elleni védekezés klasszikus árnyékolástechnikai eszköze. A vászonroletta működési elve egyszerű: a rugós vagy gyöngylánc működtetésű alumíniumtengelyre a jobb formatartás és gyűrődésmentesség végett műgyantás impegrálással ellátott textília tekeredik fel.

Natur Concept Roletta - Termékismertető

Az exkluzív megjelenésű roletták fő alkotóeleme a cellulóz, amit szabadalmaztatott eljárással, polyether sulphone felhasználásával tettek a speciális felhasználási célnak megfelelő anyaggá. Kínálatunkban összesen 28. féle anyag található, melyeknek típustól függően 180, 185 illetve 200 cm lehet a maximális szélessége. A roletta anyagának feltekerése történhet gyümölcsláncos szerkezettel egy 25 mm átmérőjű tengelyre fehér műanyag vagy antikolt gyöngyös kezelővel, illetve úgynevezett raff- vagy római szerkezettel is.
 

Árajánlatért keressen elérhetőségeinken!

Roletták


A roletták egyre elterjedtebb árnyékoló eszközök. Praktikusak, esztétikusak, emellett különleges hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A roletták az anyagválasztástól függően sötétítik a szobát. Mellette mintás vagy akár egyszínű függönyt is használhatunk.

Egyszerű használni és anyagilag sem megterhelő. Segítségével megvédheti személyes tárgyait és bútorait attól, hogy a nap esetleg kifakítsa őket.

További előnyei:

- gyorsan felszerelhető, nem igényel szakértelmet - fokozatosan állítható, annál a pozíciónál állítja meg, ahol Önnek megfelelő

A roletták nem csak árnyékolásra használhatóak. Vannak olyan változatai, melyekkel helyiségeket választhat el egymástól, megakadályozva az átlátást. Legyen egyenes az ablaka, vagy döntött tetőtéri ablak, a roletták között talál mindkét típusra felszerelhetőt.

Nagyelőnyük továbbá, hogy akár díszíthetjük is azokat, amelyek textilből készülnek, ezáltal egyedi stílusúvá tehetjük a helyiséget.

Vásároljon tőlünk minőségi rolettákat, hogy ne kelljen a napfény miatt aggódnia!

Roletta, az örök divat

A roletta nagy múltra tekint vissza, mégis mindig képes lépést tartani a korral és újításokat csempészni formájába. A roletta teljes mértékben éke lehet otthonunknak, a legmutatósabb árnyékolástechnikai megoldások egyike. Az évek során létrejött néhány új típus, ilyen a rugós roletta, gyöngyláncos roletta és a sávroló.

A rugós roletta lényege, hogy bárhol megállítható és beállítható. A gyöngyláncos roletta apró gyöngyökkel kirakott lánccal irányítható és szintén bármilyen alaphelyzetbe megállítható. A legújabb innováció pedig a sávroló, mely rendkívül praktikus és dekoratív, nagyobb méretű sávokban árnyékol, így nagyítja a teret is.

A roletta többnyire vászonból készül, és semmilyen különleges ápolást nem igényel. Felhasználása igen széles körű, egyszerű kezelni és nem igényel nagy helyet sem, szerelhető falra, mennyezetre vagy ablakkeretre is

Válasszon Ön is rolettát otthonába, árnyékoljon esztétikusan és gazdaságosan! Tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!Hasznos tanácsok: a roletták tisztítása

Roletta

Roletta, redőny vagy reluxa? A praktikusság mellett a tisztíthatóságot sem árt figyelembe venni, amikor árnyékolót választunk.

Ha a roletta mellett dönt, egyszerű tisztítási módokat tud alkalmazni hatékonyan, rövid idő alatt. Egyszerű használatuk, praktikusságuk miatt sokak kedvencévé vált ez az árnyékoló eszköz. A vászonból készült roletta szinte a legegyszerűbb árnyékolástechnikai berendezés, nem utolsó sorban tisztítási szempontból is.

A fényáteresztő és fényzáró anyagok tisztítási módjai különbözőek. A fényáteresztő típusoknál a felületi szennyeződéseket bátran távolítsa el puha, száraz törlőkendővel! Ügyeljen arra, hogy az anyag semmilyen folyadékkal ne érintkezzen! A fényzáró típusú textíliáknál már használhat enyhe mosószeres törlést a felületi szennyeződések eltávolításához.

Ha professzionális és egyben dizájnos árnyékolót keres, tekinte át weboldalunk roletta kínálatát, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi igényeivel, felmerülő kérdéseivel!Roletta – a legjobb megoldás tetőtérbe

Roletta

Sokak számára problémát jelent, mikor tetőtéri helyiségbe keresnek megfelelő árnyékolástechnikai megoldást, hiszen ez némileg speciális eset. A döntött ablaksík miatt a redőny felszerelése problémákba ütközhet, míg a belső árnyékolók, mint például a szalagfüggöny nem maradnak könnyen a helyükön. Ebben az esetben sem kell azonban elkeseredni! Mi tudjuk, hogy mit érdemes választani, ha már a redőny sem opció – a rolettát!

A tetőtéri ablakok esetében főleg azért előnyös ez a megoldás, mert könnyedén megoldható, hogy fixen, az ablak síkjának megfelelően mozogjon. Ennek megfelelően bátran állíthatjuk az árnyékolót, nincsenek igazán behatárolva a lehetőségeink, ráadásul probléma nélkül nyitható-zárható marad az ablak. Színválasztékban és mintázatban gazdag lehetőségről beszélünk, így a helyiség enteriőrjéhez is jól igazítható a roletta.

Keressen minket Ön is ajánlatunkért, ha minőségi megoldásokra van szüksége! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!