szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny szalagfüggöny thermo függönyt

Ipari szalagfüggöny

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggönyt. Az ipari szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamion terminálok kiépítésénél is alkalmazzák.

Az Ipari szalagfüggöy anyaga:

A hőszigetelő felület víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél.
Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.

Ipari Szalagfüggöny áraink:
( ezek alapárak, melyek nagyobb megrendelés esetén csökkenhetnek )

Ismertető:

A PVC szalagfüggönyök használata manapság elengedhetetlen az ipari raktározás területén. Védelmet nyújt a huzat, a porszemcsék ellen, jó hangszigetelő képességgel is bír. Kiváló minőségű PVC függönyeinkkel állunk rendelkezésére. Korszerű, egyedi megoldást nyújt a munkagépek zavartalan haladásához.

Információk:

 • Egyszerű haladást biztosítanak a PVC szalagfüggönyök
 • Megfelelő, flexibilis nyílászárás
 • Könnyen tisztán tartható, javítható
 • Véd a külső elemek bejutása ellen
 • Kényelmes áthaladás személyek részére is, egészségesebb munkakörnyezet

Alkalmazási terület:

PVC függönyeinket ajánljuk kültérre és beltérre egyaránt, nagyobb ajtónyílások, kapuhelyek védelmére. Hangárok, kisebb-nagyobb raktárak, csarnokok hőszigetelésére szolgáló eszköz. Legfőképpen ipari területeken hasznos. A PVC szalagfüggönyök nagy igénybevételnek kitett helyeken is kiválóan teljesítenek. Ha gazdaságos, rugalmas és korszerű megoldást keres ipari területen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk!

Ipari szalagfüggönyök alkalmazási területei és előnyei

Az ipari szalagfüggönyök minőségi és időtálló, valamint hőszigetelő képességgel rendelkező anyaguknak köszönhetően számos területen kiváló megoldást nyújtanak, mivel könnyű és akadálymentes közlekedést biztosítanak, miközben a funkcionális elvárásoknak maximálisan megfelelnek:
 • Kül- és beltári ipari területek
 • Csarnokok
 • Raktárak
 • Gyárak
 • Műhelyek
 • Számos egyéb alkalmazási terület

Az ipari szalagfüggönyök változatos alkalmazási területei elsősorban a kedvező és előnyös felhasználási tulajdonságoknak köszönhetőek:
 • Könnyű áthaladást biztosít a dolgozók, a targoncás forgalom, stb. számára, miközben tökéletesen lezárja a kapunyílást.
 • Magas fokú, hatékony hőszigetelés jellemzi.
 • Kiváló védelmi szerepet lát el a zajjal, porral, vagy a huzattal szemben.
 • A madarakkal, rovarokkal és egyéb kellemetlen tényezőkkel szemben hatékony védelmet biztosít.
 • Komfortosabb munkakörülményeket teremt.
 • Egyszerűen szerelhető, nem igényel karbantartást és könnyen tisztítható.
 • Számos esztétikus variációban elérhető.

Minőségi ipari szalagfüggönyökért tekintse meg weboldalunk széles kínálatát és válasszon a felhasználási terület speciális igényeinek megfelelően, valamint további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A thermo függönyök előnyei

A thermo függönyöket általában ipari területen hasznosítják. Ez a függöny tulajdonképpen rozsdamentes, acél kampósorra függesztett PVC szalagok sorát jelenti, melyek átlátszóak.

A thermo függönyt legtöbbször hűtőházakban alkalmazzák, ahol hőtartó képességének köszönhetően télen nem hűl le, nyáron pedig a légkondícionált térben ugyanakkora marad a hőmérséklet. Óv a páralecsapódástól és véd a bogarak, por és zaj ellen, mely tulajdonságok egy élelmiszerrel foglalkozó üzemrész, raktár vagy hűtőház esetében kiemelten fontosak.

A thermo függöny alkalmazható még különböző üzemrészek között térelválasztóként, ahol a tiszta és koszos, meleg és hideg, valamint a párás és páramentes övezetek leválasztása szükséges. A thermo függöny akár kutyaházak bejáratára is felszerelhető, megóvva az ebet az időjárás viszontagságaitól. További előnyei közé tartozik, hogy könnyen tisztítható, akadálymentes átjárást biztosít, átereszti a fényt és hosszú élettartammal bír.

Válassza a thermo függönyt és könnyítse meg a munkavégzést!

Miért válasszuk a PVC szalagfüggönyöket?

A cégünk által kínált ipari szalagfüggönyök alapanyaga PVC, vagyis műanyagból készülnek, mely olyan előnyös tulajdonságokat kölcsönöz ezeknek a szalagfüggönyöknek, melyek számos területen hasznosíthatóak.

A PVC anyaga alkalmas arra, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosítson, így kiváló megoldás élelmiszeripari felhasználásra, például hűtőkamráknál, csemegepultoknál vagy tejhűtő pultoknál. Segítségével jelentős energia is megtakarítható, hiszen hőszigetelő képessége megőrzi a helyiség hőmérsékletét.

A PVC szalagfüggönyök és thermo függönyök átlátszóak, így megkönnyítik a tájékozódást, mégis, a szalagos kivitelezésnek köszönhetően szellőzést biztosítanak, valamint kizárják a koszt, a port és a rovarokat. A PVC alkalmas tehát olyan területeken is felhasználásra, ahol különösen szigorú előírásoknak kell megfelelni.

Cégünk széles kínálatában Ön ipari szalagfüggönyöket és thermo függönyöket is vásárolhat, mindezeket pedig kiváló minőségben! Keressen minket bizalommal és rendeljen ipari függönyöket!

Az ipari szalagfüggönyök és thermo függönyök felhasználási területei

Az ipari területeken főként olyan térelválasztókat alkalmaznak, melyek hatékonyan védenek az olyan tényezőktől, melyek a fokozottan higiénikus környezet fenntartására károsak lennének.

A PVC-ből készült szalagfüggönyök, illetve thermo függönyök kiválóan alkalmasak a por, rovarok kirekesztésére, ugyanakkor képesek az állandó hőmérséklet megtartására, könnyen tisztíthatóak, jól szellőznek és kedvező áron beszerezhetőek. Ezek a tulajdonságok széles körben alkalmassá teszik felhasználásukat.

Az ipari függönyöket és thermo függönyöket előszeretettel hasznosítják elsősorban az élelmiszeripar területén, hűtőházakban, raktárakban, de piaccsarnokokban és áruházak hűtőpultjainál is nagy hasznát veszik. A szalagfüggönyök felhasználhatóak akár uszodákban is, ahol a külső és belső medencéket kell elválasztani.

Szerezzen be Ön is minél előbb sokoldalú ipari függönyöket és oldja meg a hőszigetelést, szellőzést és higiéniát egy lépésben!

Tudnivalók a hőfüggönyökről

Kiváló hőszigetelőt keres? Olyan függöny típust szeretne, ami védelmet biztosít a szennyeződések ellen is? Mi tudjuk erre a jó megoldást, válassza a hőfüggönyöket!

Ezeknek a típusoknak az egyik legismertebb előnye, hogy kiválóan lehet alkalmazni szinte bármilyen területen. Népszerűségük abban is rejlik, hogy tökéletes zárást biztosítanak, óvnak a huzattól, egyszerűen felszerelhetőek és átlátszó felületük miatt még biztonságosak is.

A hőfüggöny térelválasztásra is tökéletesen alkalmas, így megoldható például az, hogy kizárólag a helyiség egy részét fűtsük fel. Ez a megoldás a gazdaságosság mellett energia hatékony is, hiszen feleslegesen nem fűtünk fel olyan területet, amit nem is használunk. A hőszigetelés mellett hangszigetelésre is alkalmas, így a nagy zaj senkit sem fog zavarni munka közben, elkülöníthetőek a különböző munkaterületek. Emellett a szennyeződések szűrésére is praktikus megoldást tud nyújtani, ez azért jó, mert külön lehet választani a tiszta területeket a szennyezett területektől.

Döntsön Ön is a hőfüggönyök mellett! Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

Milyen előnyei vannak a thermo függöny használatának vendéglátó egységekben?

A thermo függönyt nem csak ipari csarnokokba ajánljuk, hanem éttermek, kávézók részére is, hiszen nem csak a fűtés- és villanyszámlán spórolhatunk vele, hanem a vendégek kényelmét is szolgálja.

A thermo függöny télen még a gyakori ajtónyitogatás, vagyis nagyobb forgalom mellett is benn tartja a helyiségben a hőt, nyáron pedig a kellemes hűvöset. Ezzel jelentős összegeket spórolhatunk, melynek köszönhetően a thermo függöny hamar behozza a ráfordított összeget.

Fontos szempont, hogy a vendéglátó egységekben az ajtóhoz közelebb eső asztaloknál sokszor problémát jelent a gyakori ajtónyitás: az ott ülő vendégek könnyen megfázhatnak, hiszen hirtelen rájuk zúdul a hideg levegő, főleg, ha egy nagyobb csoport jön be egyszerre. Ez könnyedén elkerülhető az ajtó előtt lévő thermo függönnyel!

A thermo függöny mindezek mellett esztétikus, könnyen tisztítható és reklámfelületként is szolgálhat. Ha szeretne vendéglátó egységébe thermo függönyt vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen előnyei vannak a thermo függöny használatának vendéglátó egységekben?

Házi kedvenceink teljes mértékben ránk vannak utalva. Bizony egy macska vagy egy kutya tartása nem kis felelősséggel jár, hiszen az állatok a gazdáikra számíthatnak egyedül, így ha egy állatot magunkhoz veszünk, onnantól felelősséggel tartozunk érte. Naponta etetni, itatni kell, biztosítani neki a megfelelő mozgásteret, óvni egészségét, kényelmes és komfortos pihenőhelyet kialakítani a számára. A hőfüggönyök segítségével Ön is könnyedén gondoskodhat arról, hogy négylábú kedvence a téli hidegben se dideregjen.

Az ipari hőzáró függönyök hagyományosan üzemekben, hűtőházakban használatosak, de a hétköznapokban is kiválóan lehet őket hasznosítani, hiszen praktikusak és egyszerűen beszerezhetőek, illetve felszerelhetőek.

A hőfüggönyöket a kutyaház bejáratára szerelve biztosíthatjuk, hogy a kutyus szállása megtartsa a meleget, ne hűljön ki olyan gyorsan és az állat komfortosabban érezze magát nagy hidegben is. Mindezt anélkül, hogy drága fűtőberendezésekre kellene költeni.

Keressen minket és próbálja ki a hőzáró függönyöket!

Használjon hőfüggönyöket üzletében!

A hőfüggönyök előnyeit hosszan lehetne sorolni, melyek közül kiemelkedik, hogy nagymértékben hozzájárulnak a hatékonyabb energia megtakarításhoz. Különleges PVC anyaguknak köszönhetően képesek bent tartani a hőt, így alkalmasak arra, hogy az adott területen egyenletes hőmérsékletet alakítsanak ki és tartsanak fenn.

Ez azt is eredményezi, hogy a berendezéseket nem kell maximumon járatni, hanem egy adott teljesítményre beállítva, egyenletes energiakibocsátást tudnak produkálni. A hőfüggönyök ennél fogva élelmiszerboltokba, hentes üzletekbe, csemege üzletekbe is ajánlottak.

Egy ilyen hőfüggöny a tejespultok, hűtők vagy csemegepultok elé akasztva a tulajdonos és a vásárlók érdekeit egyszerre szolgálja. Hosszan frissen tartja a hűtött árut, miközben arról is gondoskodik, hogy a villanyszámla ne szökjön az egekbe. A hőfüggöny lamellái megakadályozzák a szennyeződések bejutását, kizárják a legyeket, repülő rovarokat, így a higiénia maximális fenntartásából is kiveszik a részüket.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon hőfüggönyöket üzletébe a színvonalas üzemeltetés érdekében!