napellenző

Ollókaros napellenzők:

A K.u.K. hangulata, vagy minimál design? Az ollókaros napellenzők minden környezetben a forma és a funkció tökéletességét jelentik. Nagy területek árnyékolására ajánljuk, elsősorban a szálloda- és vendéglátóipar számára. Önálló tartószerkezeten, kétirányú kinyúlással (ekkor külön alapozás szükséges), vagy falra szerelve.Szeretné, ha vendégei kényelmesen, a tűző nap zavaró jelenléte nélkül élvezhetnék ételeit és italait?

Ha igen, válassza az ollókaros napellenzőt!

Az emberek a jó idő beköszöntével szívesen fogyasztanak ételt vagy italt a szabadban. Azonban egy hirtelen jött, mindent eláztató heves záporeső vagy a szembe tűző nap sugarainak zavaró jelenléte korántsem kellemes.

Ha szeretné ezektől megóvni vendégeit, az ollókaros napellenzők kiváló társnak fognak bizonyulni. Nagyobb helyen előnyösebb, mint az itt-ott elhelyezett napernyő, hiszen nem kell kerülgetni azok talapzatát és mindenhova jut a védelemből.

Mivel az ollókaros napellenzők a hagyományos napellenzőktől eltérően nem csuklókarral, hanem ollós karokkal rendelkeznek, így teherbírásuk is nagyobb. Ebből kifolyólag nagyobb alapterület lefedésére alkalmasak, mint hagyományos társaik.

Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak éttermek, kávézók és egyéb vendéglátó ipari egységek szabadtéri teraszainak védelmére.

Ön se veszítsen vendéget amiatt, hogy nincs, ami megóvja őket az erős napsütéstől és esőtől!

Keressen minket bizalommal és legyen minőségi ollókaros napellenzője!

napellenző

Méretek:

Kinyúlása egy-egy irányban 3 m, 4 m, 5 m lehet. Szélessége a konstrukciótól függ. Mérettáblázat, összeállítási rajz (feltöltés alatt...).

Szerkezet színek:

Az Ön által kiválasztott RAL színben rendelhető.

Rendelhető textilek:

Bármely forgalmazott, és a Színminták menüpont alatt található anyag szóba jöhet. A vendéglátó-iparban különösen ajánljuk figyelmükbe a digitálisan nyomtatható ponyvákat.
 

Működtetési módok:

A napellenzőket működtetheti tekerőkarral, kézzel, vagy elektromotorral. Ez utóbbi esetben fontos, hogy a berendezéseket időjárásfüggő vezérléssel is elláthatjuk. Bővebbet a műszaki információk között talál. Fontos, hogy amikor a napellenzőt nem otthon, hanem közforgalmú helyen működtetjük, akkor az automatizációval biztosíthatjuk nem csak a kényelmet, de azt is, hogy ne kelljen a személyzetnek folyamatosan a napellenző mindenkori „viselkedésére” is figyelni. Az automatika ezáltal növeli a berendezés élettartamát, miközben engedi, hogy az alkalmazottak tényleges tevékenységükkel foglalkozzanak.

Rendelhető extra felszerelések:

- Különféle díszítőelemek a helyszín hangulatának megfelelően.

Terasszal bővítené vendéglátó egységét?

A vendéglátó egységekben mindig népszerű a terasz, hiszen jó idő esetén az emberek szívesebben üldögélnek a szabadban, mint egy zárt helyen. Ha az Ön vendéglátó helye még nem rendelkezik terasszal, és tervezi a bővítést, érdemes gondolni az árnyékolásra is!

Tervezze meg még a következő szezon előtt vendéglátója bővítését!

Az általunk forgalmazott napellenzőkkel mindig biztosíthatja vendégeinek a kellemes árnyékot, vagy a nyári záporok elleni védelmet a teraszon. Sokan még nyáron sem szeretik a klímát, mert könnyen megfáznak tőle, ők inkább a kinti, de árnyékos helyeket keresik. Napellenzőinkkel Ön egy kellemes hőmérsékletű helyet varázsolhat vendéglátó egységéhez, amellyel hosszútávon mindenképpen bevétel növekedést eredményez, hiszen nem csak a vendégek komfortérzete, hanem a befogadó kapacitás is nő.

Tavaszra szeretné kibővíteni vendéglátó egységét egy terasszal? Az árnyékolás biztosításához forduljon hozzánk! Várjuk megkeresését ollókaros napellenzőkkel és könyökkaros napellenzőkkel, vagy napvitorlával kapcsolatban is! Hívjon minket bizalommal!

napellenző

Árajánlatért keressen elérhetőségeinken!