Naphálók:

Ha Ön is praktikus és esztétikus árnyékolásra vágyik a kertben, válasszon naphálót!

A télikertek napjainkban egyre több teret hódítanak köszönhetően kellemes hangulatuknak. a szerkezetüket borító üvegfelület védelmére nyújatnak nagyon jó szolgálatot ezek az árnyékolók. A kültéri árnyékolás kiválóan alkalmas a nagyobb mértékű felmelegedés elkerülésére. A naphálók azonban mindezt kényelmessé és praktikussá is teszik.

A napháló sok árnyékolóval ellentétben kilátást nyújt a külvilágra, nem zárja el azt Öntől. Képes megfelelő védelmet nyújtani az erős napsugárzás ellen, így mindig kellemesen hűs lehet a kertben töltött idő. Szélsőséges hőmérséklet ingadozás során sem veszít alaki tulajdonságaiból.

A hálón átjut a természetes fény, emellett optimális szellőzést is biztosítja a textil kialakítása. Ennek köszönhető a napháló azon tulajdonsága is, hogy remekül ellenáll még az erős szélnek is. Mivel a naphálók a napsugárzás nagy részét elnyelik vagy visszaverik, nem kell fülledtségtől tartani.

Mind vízszintes, mind függőleges felületekre egyaránt alkalmazhatók. Textiltől függően különböző hő és fényvédelemre képesek. Emellett a napháló esztétikus kiegészítője minden terasznak, télikertnek és egyéb kültéri helyiségnek. Kiválóan illeszkedik bármely stílusú épülethez, így bátran alkalmazhatja otthonában.

Nagy előnye, hogy bármilyen méretben sorolható. Osztás nélkül 5 méter szélességig tudjuk gyártani.

Kézi vagy motoros megoldással működtethetők.

Ha korszerű és mutatós megoldást keres a kültéri árnyékoláshoz, válasszon naphálót!Naphálóval a meleg ellen

Nehezen bírja a nyári hőséget? Szeretne otthonában egy hatékony és esztétikus árnyékolási rendszert kialakítani? Úgy érzi, a redőnyök túlságosan korlátozzák?

Akkor Önnek naphálóra van szüksége!

A napháló a modern kor egy nagy találmánya. Hatalmas előnye, például a redőnnyel szemben, hogy míg a redőny úgy zárja el a meleg útját a szobáig, hogy közben a napfényt kirekeszti, addig a napháló beenged bizonyos mennyiségű, éppen elegendő fényt, ami még nem okoz rohamos hőmérsékletemelkedést.

A napháló gyakorlatilag egy textil réteg, mely speciális anyagának köszönhetően visszaveri a napsugárzás erejének 95%-át. A háló szövése változó sűrűségű lehet, attól függően, hogy ki mennyire szeretné a nap útját elzárni, ahogy az is eltérhet, hogy kívülre, vagy belülre szereltetjük fel a naphálót. Elegáns megjelenése előnyös, hiszen nem zárja el a külvilágot, nem beszélve arról, hogy különféle színekben kapható, így kiváló dekorációs elem is.

Naphálót szeretne? Keresse fel az Alba Lamella Kft.-t, készséggel állunk rendelkezésére!

Árajánlatért keressen elérhetőségeinken!