Minőségi irodai szalagfüggönyt keres?

Nálunk biztosan megtalálja!

Az irodai szalagfüggönyök kiváló belső árnyékolók, melyek számos előnnyel rendelkeznek. Rengeteg cég irodáiban találkozhat ezekkel az árnyékolástechnikai eszközökkel, azonban lakásokban, házakban is rendkívül jól alkalmazható megoldás a szalagfüggöny.

Az irodai szalagfüggöny egyik nagy előnye a többi árnyékolástechnikai eszközzel szemben, hogy nem csupán egyenes felületeken, hanem íves és ferde részeken is tökéletesen ellátja funkcióját. Egyszerűen szabályozható általa a beengedni kívánt fénymennyiség is.

Mivel nem sötétít, ezáltal a helyiség fényes marad, csupán tompítja az erős napfényt. Kizárja a meleg egy részét és gátat szab a kíváncsi pillantásoknak is. Az irodai szalagfüggöny nem csupán a külső térrel érintkező ablakfelületeken, hanem a belső, irodák, termek közötti ablakokat is elszigeteli a tolakodó tekintetektől. Mindezt a természetes fény beengedése mellett.

Ha minőségi irodai szalagfüggönyökkel tenné esztétikusabbá a munkahelyét, keressen minket bizalommal!

Szalagfüggönyeink:


Az általunk forgalmazott szalagfüggönyök, a vásárlók kívánalmainak eleget téve, megrendelhetők széles szín és anyagválasztékban. A szalagfüggöny alkalmazása évről - évre népszerűbb lakásokban és irodákban egyaránt, térelválasztásra is használható, helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt is. Ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmas. A szalagfüggöny 127, 89, és 63 mm-es lamellákból állhat, választékunkban megtalálható a teljesen fényzáró, a közepesen fényzáró, és a fényáteresztő típus.

Fényáteresztő típusú textil szalagfüggöny:

Ez a fajta szalagfüggöny kifejezetten alkalmas nappalik, vagy akár galériák sötétítésére is. Kérésre különböző színben is kapható.

Közepesen fényáteresztő típusú textil szalagfüggöny:

Ezt a fajta textil szalagfüggönyt munkahelyek sötétítésére ajánljuk, vagy pedig legfőképpen azoknak akik szeretnének lágy fényhatást érezni, mikor épp ki akarják zárni a külvilágot.

Teljesen fényzáró típusú textil szalagfuggöny:

Ezt a típusú textil szalagfüggönyt vetítőtermekben is alkalmazzák. Kiválló sötétséget biztosít.

Bízza ránk az irodai szalagfüggönyök takarítását!

szalagfüggöny Az irodai szalagfüggönyök elegáns megjelenésükkel igazán kellemes hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek, miközben megőrzik fényességét. Azonban lamelláik hamar bepiszkolódnak. Hagyományos tisztítási eljárással nagyon időigényes folyamat lenne megtisztítani ezeket a függönyöket, ráadásul az ára is igen borsos lenne.

Cégünk professzionális technológiával látja el az irodai szalagfüggönyök tisztítását, kedvező áron. Ehhez le kell szerelnünk a függönyöket, amelyeken később tisztító fürdők végzik el a takarítást. Ezek a fürdők környezetbarát módon távolítják el a szennyeződéseket és elszíneződéseket, amelyek a használat során keletkeztek az irodai szalagfüggönyön.

Ezzel a módszerrel sokáig megőrizhető a szalagfüggöny újszerű állapota, így nincs szükség annak cseréjére. Rendszeres karbantartással, általános esetben körülbelül 6 havonta történő tisztítással, mindig tiszta és mutatós maradhat függönye.

Amennyiben nem szeretné gyakran cserélni belső árnyékolóit, keressen minket és hatékonyan megoldjuk az irodai szalagfüggönyök tisztítását!Egyedi szalagfüggönyök reklámlehetőségei

szalagfüggöny A szalagfüggönyök régóta használt dekoratív, praktikus és számos esetben egyedi beltéri árnyékolástechnikai eszközök, melyek széles körben alkalmazhatóak akár magán célokra, akár ipari környezetben történő felhasználásra. A szalagfüggönyök funkcióját tekintve tökéletesek árnyékolás céljára, térelválasztó elemként, valamint napjainkban igen gyakori megoldások irodai és üzleti környezetben is, hiszen letisztult, korszerű megjelenésükkel maximálisan illeszkednek az üzleti világban elvárt stílushoz.

Az esztétikus és praktikus tulajdonságokon kívül a szalagfüggönyök számos látványos és figyelemfelkeltő reklámlehetőséget is hordoznak magukban, hiszen a lamellák nem csupán különböző dekoratív színváltozatokban díszíthetik a belsőtereket, de a megfelelő technológia segítségével nyomtathatóak is. A lamellák nyomtatásával lehetséges egyedi grafika, reklámszöveg, logó és számos egyéb kreatív design ötlet megvalósítható, melyek különleges és figyelemfelkeltő reklámlehetőségeket kínálnak a cégek számára.

Tekintse meg irodai szalagfüggönyeinket, melyek a nyomtatási eljárásra is tökéletesen alkalmasak, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!A szalagfüggöny lakásba is kiváló választás!

szalagfüggöny Sokan csak irodában, illetve hivatalosabb helyeken tudják elképzelni a szalagfüggönyt, pedig otthonokba is nagyon jó választást jelenthetnek!

A szalagfüggöny hangulata vidám és modern, ugyanakkor kiválóan szabályozhatjuk vele a lakásunkba bejutó fény mennyiségét. Egy mozdulat, és élvezhetjük a kilátást, vagy kizárhatjuk a külvilágot. Elfordításával beengedhetjük, vagy megszűrhetjük a fényt, hangulatunktól függően. Nagyon jól illik modern lakásokba, világosítja, és ez által optikailag nagyítja a helyiségeket. Az általunk forgalmazott széles választéknak köszönhetően Ön is biztosan megtalálja az otthona stílusához illő szalagfüggönyt, amely harmonizál a meglévő bútoraival.

A szalagfüggöny megállja a helyét a nappaliban, a hálószobában, vagy akár még a fürdőszobában is, ugyanakkor térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

Ha szalagfüggönyt szeretne, forduljon hozzánk, munkatársaink készséggel segítenek kérdései megválaszolásában! Válassza a minőséget, válasszon minket!Irodai szalagfüggönnyel az erős napfény ellen

szalagfüggöny Egy irodában nem csak a belső hőmérséklet szabályozása miatt fontos a megfelelő árnyékolás kialakítása. Természetesen ez is nagyon fontos, hiszen a dolgozók is csak optimális hőmérséklet mellett tudják hatékonyan végezni a munkájukat. Azonban az erős napsütés elleni védelem az irodában található értékes elektronikai eszközök biztonsága érdekében is fontos.

Az irodák árnyékolására a legjobb megoldás az irodai szalagfüggöny, amellyel kitűnően szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét, irányát és erejét. Megvédi a közvetlen napsugárzástól a számítógépeket, fénymásoló gépeket, miközben télen-nyáron segít megőrizni az optimális hőmérsékletet az irodai munkához.

Az irodai szalagfüggöny mindezek mellett esztétikus, könnyen tisztítható és nem igényel karbantartást. Ha szeretné, hogy irodai gépei hosszú életűek legyenek, gondoskodjon a megfelelő árnyékoló eszközről, válassza az irodai szalagfüggönyt! Nálunk 63-89-127 cm-es méretekből válogathat, így biztosan megtalálja az Önnek legideálisabb darabot.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha további kérdése van irodai szalagfüggönyökkel kapcsolatban!Árajánlatért keressen elérhetőségeinken!