Belső árnyékolók

Az Alba Lamella Kft. által forgalmazott szalagfüggönyök, a vásárlók kívánalmainak eleget téve, megrendelhetők széles szín és anyagválasztékban. A szalagfüggöny alkalmazása évről - évre népszerűbb lakásokban és irodákban egyaránt, térelválasztásra is használható, helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt is. Ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmas. A szalagfüggöny 127, 89, és 63 mm-es lamellákból állhat, választékunkban megtalálható a teljesen fényzáró, a közepesen fényzáró, és a fényáteresztő típus.

Tipusok:

- Fényáteresztő típusú
- Közepesen fényáteresztő típusú
- Teljesen fényzáró típusú (ezt a típust vetítőtermekben is alkalmazzák).

Szalagfüggöny áraink:
( ezek alapárak, melyek nagyobb megrendelés esetén csökkenhetnek )
Szalagfüggönyeinket fényáteresztő tulajdonságaikon belül is nagy választékban kínáljuk.
A függönyök osztályzása és ára színüktől független.
Az ár dominanciáját a függönyök fényáteresztő képessége határozza meg.Minőségi belső árnyékolóra van szüksége?

Az Alba Lamella Kft.-nél mindent megtalál!

Sok otthonban nincs megfelelő belső árnyékolástechnikai eszköz, pedig számos lehetőség adott ennek igény szerinti megoldására. Célunk, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a számára ideális opciót. Ezért úgy alakítottuk ki terméklistánkat, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legszimpatikusabb árnyékolót.

Minden termékünk esztétikus és optimális megoldást nyújt otthonában, az irodában vagy a szállodában egyaránt. Emellett, a széles színválasztéknak köszönhetően, Ön maximálisan a helyiség igényeire szabhatja a belső árnyékoló megjelenését.

Kínálatunkban helyet kapnak többek között irodai szalagfüggönyök, amelyek biztosítják munkahelyén a megfelelő árnyékolást, miközben remek fényáteresztő képességgel rendelkeznek.

Reluxáink és rolettáink kiváló megoldásnak bizonyulnak, ha Ön kedve szerint szeretné szabályozni a beáramló fény mennyiségét a napsütötte helyiségtől egészen a teljes sötétségig. Ezáltal ezen termékek alkalmasak otthonra és irodába is, akár vetítések, prezentációk bemutatásakor.

Az általunk forgalmazott szállodai függönyök elegáns megjelenése visszafogott, barátságos színeikkel meghitt, otthoni hangulatot teremtenek minden szobában.

Keresse minőségi belső árnyékolóinkat és rendeljen még ma!


Miért jó választás az irodai szalagfüggöny?

A szalagfüggönyöket legtöbbször irodába ajánlják árnyékolóként, mert számos olyan előnnyel rendelkeznek, melyek az irodai környezethez igazodnak. A szalagfüggöny ideális választás az árnyékolásra olyan helyeken, ahol nap, mint nap sokan fordulnak meg, hiszen könnyen és egyszerűen tisztítható, nem igényel külön gépi mosást, mégis gyorsan eltávolítható róla a por és az egyéb szennyeződések.

A szalagfüggöny visszafogott, mértéktartó stílusa, világos, semleges színei minden munkakörnyezethez passzolnak. Nem csak azért ideális, mert már meglévő berendezéshez is lehet tervezni vele, de nem vonja el a figyelmet, és letisztult megjelenésével beleolvad a környezetébe. Hatékonyan véd a napfény ellen, mégis könnyen, gyorsan és hangtalanul kezelhető.

Fontolja meg a szalagfüggöny használatát az irodában, hiszen praktikum és dekorativitás egyszerre van jelen ebben az árnyékolóban! Keressen fel minket, és kérje további tájékoztatónkat termékeinkkel kapcsolatban!Elegáns iroda, elégedett ügyfelek

Ahhoz, hogy egy cég ügyfelei és partnerei maximális mértékben elégedettek legyenek, nem elég, hogy jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat kapnak, hanem nagyon fontos a kiszolgálás, illetve a környezet is.

Ezért érdemes az irodát egyrészt praktikusan, másrészt elegánsan, szépen berendezni. Fontos, hogy nagy gonddal válasszuk ki a megfelelő árnyékoló eszközt is, hiszen ez jelentősen meghatározza egy helyiség hangulatát. A legjobb megoldás az irodai szalagfüggöny, amely sokféleségének köszönhetően bármely irodába könnyen illeszthető, emellett kompromisszum nélkül szabályozható vele a bejutó fény mennyisége és iránya is. Egy tárgyalás alkalmával irodai szalagfüggönnyel például könnyen kellemes szórt fény varázsolhatunk, de akár a napsütés beengedése is lehetséges.

Ha elegáns és egyben praktikus megoldást szeretne irodájába, válassza Ön is az irodai szalagfüggönyt, biztosan nem fog csalódni! Kérje bátran egyedi árajánlatunkat, 63-89-127 cm-es méretekkel, változatos anyagokkal és színekkel állunk rendelkezésére!