napellenző

Ablaknapellenzők:

Szeretne egy olyan megoldást, mely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még a házat is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablaknapellenző. Igazítsa a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez! Kész a csinos otthon, a komfortos iroda! A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik.
napellenző

Méretek:

Az egyedi gyártású ablaknapellenzők méreteit a nyílászáró, illetve a homlokzat méretéhez igazodva, a beépítési lehetőségek függvényében határozzuk meg. Az egy darabból megvalósítható méret a felhasznált anyagoknak is függvénye.

Szerkezet színek:

A szerkezet és az opcionális tokozat alapszíne a RAL 9010 fehér. Rendelhető továbbá minden RAL színben, felár ellenében.

Rendelhető textilek:

Az ablaknapellenzőkhöz az ún. screen anyagokat ajánljuk, melyek nem engedik meg a betekintést, árnyékolnak, ugyanakkor a szórt fény bejutását megengedik. A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a textilminták megtekintését követően tegye meg.
napellenző

Működtetési módok:

Az ablaknapellenzők működtethetők belülről, kézzel: gurtnival, vagy kurblival, kívülről kurblival, illetve motorral. Ez utóbbi esetben akár távirányítással, és időjárásfüggő vezérléssel.


Az ablaknapellenző előnyei

Vendéglátóegysége megjelenését szeretné feldobni vagy csak teraszára keres hatékony védelmet a napsugarak ellen? Többféle lehetőség közül is választhat, ám bizonyos megoldások nem adnak elég árnyékot és kezelésük is nehézkes lehet.

A mi ajánlatunk az ablaknapellenző! Ez a praktikus kültéri árnyékoló eszköz több olyan pozitív tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt a tökéletes választást jelenti, amikor a napos órák száma egyre emelkedik.

Az ablaknapellenző számos méretben létezik, ennél fogva bármekkora ablakhoz talál megfelelő méretben, mely tökéletesen illeszkedik a nyílászáróhoz. A szerkezete könnyű és egyszerűen kezelhető, a napfényes órákban kifeszíthető, amikor már nincs rá szükség, gyorsan lecsukható. A színes ponyvák vidámmá vagy éppen elegánssá tehetik az üzlet, kávézó vagy az otthoni terasz, veranda megjelenését, így design elemnek sem utolsó.

A napellenző véd az időjárás viszontagságai ellen, stabil kialakítása lényegesen nagyobb ellenállással ruházza fel, mint például az ingatag napernyőt. UV sugarak, szél vagy eső: egyik sem jelent kihívást!

Az ablaknapellenző esztétikus védelem a napsugarak ellen!

ablaknapellenző

Ablaknapellenzővel egész nyáron a szabadban lehet! 1. rész

Kertes házban lakik? Virágait az erkélyen tartja, ami teli van szebbnél-szebb muskátlikkal, és félti őket a kánikulában? Válassza ablaknapellenzőnket, elkészítjük az Ön igényeinek megfelelő méretben!

Az blaknapellenzővel nem csak kedvenc virágait óvhatja a kiszáradástól, hanem magát és családját is a napszúrástól! Mennyire vágyunk kiülni nyáron a kertbe, szeretnénk kertes házunk előnyeit élvezni, hogy szabadban lehetünk mindig, csak hogy a fa alig, vagy semmi árnyékot nem ad. Van megoldás!

Egyedi gyártású ablaknapellenzőnk alatt teraszát a nap bármely időpontjában élvezheti! Az ablaknapellenző kialakítása a megrendelőtől függ, teraszát bármilyen nagyságú textíliával lefedheti, mely alatt védve lesz a legnagyobb kánikulában is! Üljön ki bármikor olvasni kertjébe, vagy szervezzen grill partit akkor, amikor Ön szeretné, ha ablaknapellenző van a kertjében, többé nem kell az időjárást figyelnie!

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és kérjen bővebb tájékoztatást ablaknapellenzőinkről, vagy ossza meg velünk egyedi igényeit!

ablaknapellenzőAblaknapellenzővel egész nyáron a szabadban lehet! 2. rész

Sok gyermek élvezi a nyarat a nagyszülőknél, ahol szabadon játszhatnak a kertben és a teraszon ebédelhetnek. Azonban dél és délután három óra között nem javasolt napon lenni, annak ismert káros hatásai miatt, gyorsan leéghetünk és még hőgutát is kaphatunk, ha nem vagyunk árnyékban.

Válassza ablaknapellenzőnket, és üljön ki a gyerekekkel étkezni és játszani a teraszra, a nap bármely időpontjában!

Ablaknapellenzőink egyedi méretben készülnek, így akár egész teraszát is védheti a nap káros sugaraitól! Árnyékot ad, kellemes hűvöst biztosít, ugyanakkor a váratlan nyári záporok ellen is véd! Mi Önhöz igazítjuk az árnyék nagyságát ablaknapellenzőnkkel, mellyel biztonságban kiülhet teraszára!

Az ablaknapellenző könnyen mozgatható, így mindig gyorsan és kényelmesen teremthet árnyékot családjának, a gyorsan változó igényeknek és időjárási tényezőknek megfelelően!

Tájékozódjon weboldalunkon, valamint bátran keresse fel kollégáinkat, ha kérdései vannak termékeinkkel kapcsolatban!

napellenzőÁrajánlatért keressen elérhetőségeinken!